Hitparadedag 2017

De twintigste editie van de landelijke ruil-, informatie- en ontmoetingsdag voor verzamelaars en liefhebbers van de Top 40 en andere hitlijsten, oftewel de HITPARADEDAG zal plaatsvinden op zondag 19 november 2017.

Lokatie: DESTO Paviljoen, Sportpark "De Vryheit", Componistenlaan 1, 3451 SX Vleuten.
Een routebeschijving staat hieronder.
Zaal open: 10.00 uur
Sluiting: omstreeks 16.00 uur
Toegang: € 5,00 (als dekking van de zaalhuur)

De Hitparadedag is dé jaarlijkse ontmoetingsdag voor iedereen die geďnteresseerd is in hitlijsten. De bezoekers komen uit alle delen van Nederland en zelfs een aantal uit Vlaanderen.
Er zullen veel hitparadedeskundigen aanwezig zijn, zoals de personen achter diverse internetsites en diverse Ambassadeurs van de Top 40.

Daarnaast zullen diverse gevorderde verzamelaars interessant materiaal op het gebied van hitlijsten kunnen laten zien. Sommigen nemen ook het nodige ruilmateriaal mee.

Er zal voldoende tijd zijn om met elkaar van gedachten te wisselen, verzamelingen te bekijken en te pogen via ruilcontacten de eigen verzameling uit te breiden.

Tijdens de gezamenlijke sessie zal er zoals gebruikelijk weer een gastspreker aanwezig zijn.

Ben je geen actieve verzamelaar van hitlijsten of beschouw je jezelf niet als deskundige, dan is dat beslist geen reden om weg te blijven. Er is genoeg te zien en te horen om een leuke dag te beleven.


Routebeschrijving
Klik hier voor de routebeschrijving met de auto van deur-tot-deur.

Openbaar vervoer
Klik hier voor een deur-tot-deur advies met het Openbaar vervoer.